Bár bajnoki mérkőzésekre is sor került augusztus második hétvégéjén, de talán most még sem a mérkőzések voltak a legfontosabbak. Persze szurkolni, csapattal foglalkozni, izgulni a gyerekért a csapatért, nagyon izgalmas és jó dolog. De mindennél fontosabb az, ha egy csapat minden hibájával együtt képes közösséget vállalni a tagjaival és tud közösséget építeni is.

Nem kell barátoknak lenni azért, hogy a célért tudjunk küzdeni. Nem kell testvérnek lenni azért, hogy a célért tudjunk küzdeni. Egy csapatnak kell lenni azért, hogy a célért tudjunk küzdeni.

A csapat és a körülöttük lévők képesek együtt dolgozni és jó közösséget alkotni.

A bajnoki mérkőzéseken túl, a szülők megszervezték és el is készítették az első bajnoki pikniket. Távolból jó volt látni, hogy a tikkasztó melegben is anyukák pucolják a krumplit és a hagymát, az apukák nagy gonddal figyelik mikor kell feljebb vagy lejjebb állítani a hőfokot. Mások éppen a mérkőzés statisztikáit készítik, hogy az új honlapunk tökéletesen működjön. Mások a mérkőzés pillanatait élvezik és szintén mások csak kényelmesen a mérkőzés után kicsit megizzadva, de elfoglalják helyüket az asztaloknál és falatoznak.

Egy közösség, egy cél. Ha a sport csak ezt adja akkor már megérte a belefektetett energia és pénz. Ha e mellé még világraszóló élmény és eredmény is párosul akkor pedig mind teljesítettük azt amire vállalkoztunk évekkel ezelőtt otthon, munkahelyen.

Now is the time for HEROES
PLAY IT LIKE US

Köszönjük a Mendei LSE és Gér Viktor segítségét.

Minden pillanatát élveztük.