4 Nation Cup

A 4NC első ízben került megrendezésre Győrött.

A pandémia okozta károk és kihívások újfajta versenyek létrehozását eredményezi. A két napos versenyen az A és B felnőtt válogatott csapatba, számos játékosunk kapott behívót.

Július 23-24-én tartotta a szakvezetés a már hagyományosnak mondható edzőhétvégét a felnőtt mixed válogatott keret tagjainak.

Ezúttal külön jelentősége volt a 32 meghívott játékos pillanatnyi produkciójának, ugyanis a szövetségi kapitány ez alapján jelölte ki az augusztusi 4 Nemzet Kupára nevezett A és B keretét.

Az augusztus 21-22-én a győri Olimpiai Sportparkban a szlovák, a szlovén és a román mixed Ultimate válogatott lesznek a magyar A keret ellenfelei, míg szlovén barátaink külön kérésére egy külön mérkőzést vívnak a szlavónok a B keretünkkel.

A győri versenyen tehát az alábbi 16 játékos képviseli hazánkat a hivatalos mérkőzéseken:

Csanády Boglárka (csk.), Kollár-Nagy Melinda, Takács Luca, Halász Húlia, Barna Zsófia, Paksai Luca Sára, Hartai Gréta, Pasztendorf Anna. (Tartalék: Csepi Nikolett)

Paksai Márton, Pasztendorf Máté, Klément Ferenc, Zsubori Barnabás, Ramel Dániel, Csillag Ábel, Harsányi Jonatán, Szalóky Ádám. (Tartalékok: Megyeri Olivér, Garamvölgyi Bence)

(Szöv.kap.: Erdősi Zoltán)

A szlovének elleni barátságos mérkőzésen a B keret tagjai:

Csepi Nikolett, Lénárt Hanna, Vaszary-Maklári Lilla, Lőwy Petra, Porosz Dorka, Simon Kata, Oláh Dóra, Sziklai Regina;

Megyeri Olivér, Garamvölgyi Bence, Takács Bence, Tóth Bence, Csanaki Ábel, Szeredás Bálint, Benkő László, Giczi Bence.

(Csapatvezető: Paksai Márton)